VOLKSWAGEN Race Touareg

Omologat pentru drumuri publice !
Doresti sa conduci masina care a castigat Raliul Dakar ?
Volkswagen iti va face posibila achizitia ei.
La Salonul Auto din Katar a fost prezentata versiunea VW Race Touareg, castigatoarea Raliului Dakar, in varianta modificata si omologata pentru a fii condusa pe drumurile publice.
In curand vei putea sa ai varianta triplului campion Dakar in fata blocului si sa o folosesti mergand cu ea la munca de dimineata prin intersectiile aglomerate a Bucurestiului, evident trecand pe deasupra masinutelor blocate la semafor, ca peste dunele de nisip din Argentina sau Chile. Ai putea sa ajungi la munca putin zdruncinat, sarind peste obstacole, dar oricum mai relaxat decat mergand regulamentar prin gropi.

Linia caroseriei a fost pastrata in mare parte, dar totusi a suferit mici modificari si cosmetizari. Jantele de cursa de 16 inchi au fost inlocuite cu unele de culoare aurie de 18 inchi de la BBC. O nuanta de auriu are si vopseaua alba Morning Magic. Asta da lansare in Orient.

Nu este de mirare ca a fost complet modificat interiorul. S-a pastrat ,,cusca,, metalica pentru protectie, evident in varianta ,,light,, mai mult pentru imagine, asa ca nu trebuie neaparat sa fii contorsionist ca sa poti urca la bordul Touaregului.
Bordul ceasuri si accesorii este cu totul nou. Nici scaunele Recaro si volanul imbracate in piele nappa nu gasesti la varianta de curse.

Pentru a pune in miscare varianta ,,civila,, s-a folosit un propulsor turbodiesel, deocamdata nespecificat, cu o putere de 310 cai, combinat cu o cutie secventiala automata, cu care va face 0-100km/h sub 6 secunde.



Niciun comentariu: